Zilele focului – Independenta episodul 1 film HD subtitrat in romana

Advertising

Serialul turcesc se învârte în jurul unui incident tragic care are loc în strâmtoare, când două nave se ciocnesc.
Urmările coliziunii au ca rezultat un incendiu devastator pe un petrolier numit Independenta, ceea ce duce la o deversare catastrofală de petrol în mare.
Ca urmare, orașul este cuprins de cenușă, geamurile caselor se sparg, iar viețile locuitorilor locali sunt puse în mare pericol.
Tânărul protagonist, Ali, ia măsuri imediate pentru a-i ajuta pe cei afectați de tragedie.
El nu numai că organizează evacuarea oamenilor, dar le asigură și un adăpost temporar.
Ali se străduiește neobosit să ajute în orice fel poate și încearcă să găsească o soluție pentru a minimiza scurgerile de petrol în curs de desfășurare.
Necesitatea urgentă de a preveni un dezastru ecologic devine din ce în ce mai evidentă, deoarece Independenta transporta o încărcătură enormă de nouăzeci și cinci de mii de tone de țiței.
În fața acestei încercări neașteptate, viețile oamenilor obișnuiți sunt grav perturbate.
Fiecare individ trebuie să își adune forța interioară pentru a depăși obstacolele bruște și copleșitoare care se ridică în fața lor.
Vizionati serialul turcesc Zilele focului – Independenta episodul 1 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Zilele focului – Independenta ep 1 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Zilele focului – Independenta si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.net un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*