Vioara tatălui meu subtitrat în română

Advertising

Vioara tatălui meu – un film emoționant și plin de învățăminte, acum disponibil online subtitrat.

Lumea fericită a lui Özlem se oprește brusc când tatăl ei moare, dar tristețea ei este temperată de știrea că are cei trei prieteni ai tatălui ei care să aibă grijă de ea. Din păcate, Serviciile de Protecție a Copilului nu permit acest lucru, iar ea este dusă temporar la un orfelinat, unde va rămâne dacă unchiul pe care nu l-a întâlnit niciodată nu va prelua custodia ei.

Unchiul ei, Mehmet (interpretat de Engin Altan Düzyatan), este un violonist celebru care se concentrează exclusiv pe cariera sa, ceea ce provoacă fricțiuni în căsnicia sa fără copii. El nu se vede ca un tată surogat, așa că acceptă să pretindă că preia custodia lui Özlem, cu intenția de a o lăsa apoi în grija prietenilor fratelui său. Cu toate acestea, obținerea custodiei necesită mai mult decât simpla semnare a unui formular. Serviciile de protecție a copilului vor să verifice condițiile ei de trai, așa că Özlem ajunge să locuiască cu el.

Prin aceste întorsături neașteptate, Özlem își găsește o nouă casă, iar Mehmet descoperă că viața înseamnă mai mult decât a fi un violonist celebru.

Este „Vioara tatălui meu” previzibilă? Poate că da, dar asta nu îi știrbește farmecul. Este un film de stare, în care știi de la început că finalul va aduce bucurie. Dar, ca în orice călătorie, nu destinația contează, ci modul în care ajungi acolo.

Vizionează acum „Vioara tatălui meu” online subtitrat și lasă-te purtat de această poveste plină de emoție și descoperiri!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*