Meditație online subtitrat în română

Advertising

„Meditație” spune povestea captivantă a Azrei, un life coach talentat. Azra oferă lecții și transformări personale pentru a-i ajuta pe oameni să-și atingă obiectivele și să-și îmbunătățească viețile. Metodele ei sunt un succes, iar faima ei crește rapid printre cei care o cunosc.

Într-o zi, Hande, o studentă de la universitate, se simte descurajată după ce devine aproape invizibilă pentru colegii ei la un festival universitar. Plângând în baia campusului, aude o fată discutând cu Azra despre trucurile pentru a atrage atenția unui băiat. Hotărâtă să obțină aceleași rezultate, Hande o urmărește pe Azra și o convinge să-i ofere coaching. Hande este îndrăgostită de Utku, un student popular, și speră ca Azra să o ajute să-i câștige inima. Azra acceptă cu reticență când află că Hande este nepoata decanului universității.

Astfel începe transformarea lui Hande. Ea participă la petrecerile potrivite și se integrează în cercurile sociale influente. Între timp, Azra se confruntă cu un nou vecin din clădirea ei de apartamente, un fotograf fermecător pe nume Burak. Relația lor începe cu stângul, dar Burak, fiind un vecin prietenos, dorește să fie mai mult decât atât. Cei doi se întâlnesc pe holurile clădirii și încep să flirteze. Azra se încălzește la Burak când descoperă că nu este atât de rău pe cât părea inițial.

Când Hande se îmbată la o petrecere, Azra se simte responsabilă să o țină în siguranță. O aduce pe Hande acasă și se întâlnesc cu Burak, care vede asta ca pe o oportunitate de a petrece timp cu Azra.

Nu ratați această poveste fascinantă despre mentorat, transformare personală și descoperirea de sine. Vizionați „Meditație” online subtitrat și bucurați-vă de o călătorie emoționantă și plină de învățăminte.

Film Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*