Poveste de noapte episodul 1 subtitrat în română

Advertising

Descoperă o poveste de neuitat în noul serial turcesc Bir Gece Masali – Poveste de noapte episodul 1online subtitrat
În acest episod, intrăm în lumea lui Mahir, un comisar hotărât să-și răzbune tatăl, ucis într-un atentat cu douăzeci de ani în urmă, în Denizli. Mahir revine în acest oraș cu un singur scop: să găsească și să pedepsească pe cel responsabil de moartea tatălui său.

Însă, în mijlocul acestei căutări, viața sa ia o turnură neașteptată. Mahir întâlnește o frumoasă fată Yörük, de care se îndrăgostește imediat. Fără să-i afle numele, o numește „Şehrazad”, asemănând-o cu personajul legendar din poveștile orientale.

Poveste de noapte Episodul 1 Online subtitrat ne poartă într-o atmosferă magică, de la peisajele de vis din Pamukkale până la fastuoasa reședință a lui Asaf Bey din Istanbul. În căutarea Şehrazadei și a criminalului tatălui său, Mahir ajunge la o nuntă grandioasă, unde este convins că îl va găsi pe Kilimci Kürşat, cel pe care îl consideră vinovat.

Această nuntă, însă, nu este doar un simplu eveniment; va fi momentul în care viața lui Mahir se va schimba pentru totdeauna. Nu rata debutul unei povești fascinante, unde dragostea și răzbunarea se împletesc într-un mod unic și captivant!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*