Punct Orb episodul 1 online subtitrat gratis

Advertising

Kor Nokta – Punct Orb Episodul 1 Online subtitrat urmărește povestea unei lupte intense pentru justiție, declanșată de un accident rutier devastator. În urma acestui eveniment tragic, vinovăția și crima se amestecă, iar linia dintre victimă și vinovat devine tot mai neclară. Totuși, un singur lucru va influența decisiv rezultatul acestei bătălii: iubirea.

Aslım Gencer, o tânără și promițătoare avocată, este într-o relație de lungă durată cu Cihan Alptekin, fiul unei familii influente pentru care familia lui Aslım a lucrat ani de zile. Cei doi plănuiesc să-și anunțe căsătoria, dar un accident grav de mașină în timpul petrecerii de ziua de naștere a surorii lui Cihan, Ipek, va schimba cursul vieților lor pentru totdeauna.

După acest eveniment, nimeni nu va mai putea reveni la viața pe care o știau. Chiar și cea mai bună prietenă a lui Aslım, Gece, va fi implicată într-o conspirație profundă, ascunzând adevăratul vinovat al accidentului, iar viața personajelor va lua o turnură dramatică.

Punct Orb Episodul 1 este o poveste captivantă despre dragoste, mister și dreptate, unde răzbunarea și legea intră într-un conflict periculos, testând limitele loialității și iubirii.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*