Dude negre episodul 1 online HD subtitrat in romana

Advertising

Dude negre episodul 1 online aduce în prim-plan o poveste despre iubire, căsătorie, legături de familie și secrete ascunse. Serialul o urmărește pe Zuhal Erdem (interpretată de Helvacıoğlu), o expertă în dezvoltare personală aflată la apogeul carierei sale. Ea a obținut succes prin consilierea în dragoste și relații, precum și prin cărțile pe care le-a scris. Deși este percepută ca o femeie modernă și de succes, Zuhal trăiește o viață complet diferită acasă, unde locuiește împreună cu tatăl și surorile sale.

Viața lui Zuhal din serialul turcesc Dude negre episodul 1 subtitrat în română a fost dată peste cap când și-a pierdut mama într-un incident tragic la vârsta de 17 ani. De atunci, s-a dedicat creșterii surorilor sale și îngrijirii tatălui lor, sacrificându-și propriile visuri și trăind viața mamei sale până la vârsta de 40 de ani. Sub controlul strict și obsesiv al tatălui său, Çetin, Zuhal nu și-a permis să aibă propria viață. A făcut un jurământ pentru a compensa greșeala din tinerețe: să devină stâlpul familiei și să asigure că absența mamei lor nu va fi resimțită.

În mijlocul sacrificiilor sale, Zuhal va fi pusă la încercare de marea ei iubire, Tayfun (interpretat de Özyıldız), care va schimba cursul vieții sale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*