Am o problema episodul 6 online subtitrat la timp

Advertising

În episodul 6 al serialului turcesc Bir Derdim Var – Am o problema, subtitrat în limba română, pătrundem în lumea unei singure întrebări care ascunde numeroase răspunsuri. Dr. Nilüfer, asemenea unui detectiv, urmărește viața Senem și experiențele sale, expunând adevăruri amare care stau la baza acestei întrebări complexe. Nimic nu este la fel de simplu pe cât pare, în special când vine vorba de tineri. Misiunea principală a lui Nilüfer este să rezolve problemele tinerilor cu metodele ei neconvenționale. Însă viața lui Nilüfer ia o turnură completă în serialul turcesc Bir Derdim Var, episodul 6, subtitrat în română. Această doctoriță dedicată tinerilor se găsește peste noapte într-o situație profesională dificilă și, odată cu întâlnirea cu un tânăr numit Kuzey, se află în pericol de a-și dezvălui propriile secrete, atrăgându-și atenția procurorului Ömer.

Urmărește online Bir Derdim Var – Am o problema episodul 6 online subtitrat, pentru a vedea cum Nilüfer se confruntă cu Ömer, care are o opinie opusă despre ea și este extrem de încăpățânat.

Cu marele secret pe care îl ascunde amenințând să iasă la iveală, atât cariera sa profesională, cât și viața personală se află în pericol de a fi blocată…

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*