Boboci de trandafiri episodul 8 online HD subtitrat

Advertising

În serialul Boboci de trandafiri episodul 8 online subtitrat întâlnim pe Meryem, Naim și fiica lor Zeynep ce locuiesc într-un bloc de apartamente laic numit „Faniler”, s-au mutat la Istanbul din orașul lor în urma cutremurului. Meryem a visat întotdeauna ca fiica ei să primească o educație adecvată, însă nu are nicio idee despre ce au plănuit soțul ei, Naim, și majoritatea celor care locuiesc în clădirea seculară.
Ca urmare a unui caz judiciar, nepotul favorit al sectanților, șeicul Cüneyd, se intersectează cu psihiatrul Levent, care este un adept devotat al lui Atatürk.
În Boboci de trandafiri episodul 8 subtitrat în română Levent, care îi cunoaște pe seculari din anii de serviciu obligatoriu pe care i-a efectuat, și se va lupta cu perspectiva conservatoare a sectei pentru a-l ajuta pe Cüneyd; în același timp, el se luptă cu probleme din viața sa personală.
Dar un secret iese la suprafață în ceea ce-i privește pe Levent și Meryem, despre care nici măcar ei nu știau, iar acest secret este atât de puternic încât va schimba viețile tuturor.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*