Dragoste în alb și negru Episodul 19 online subtitrat gratis

Advertising

Urmărește serialul turcesc „Dragoste în alb și negru” – Episodul 19 subtitrat în română

Descoperă o poveste de dragoste dramatică și captivantă în „Dragoste în alb și negru”!

În rolul principal, Ibrahim Celikkol îl înfățișează pe Ferhat, un bărbat rece, lipsit de emoții și nemilos, un trăgător periculos care lucrează pentru tatăl său. În contrast puternic, Birce Akalay interpretează rolul Aslı, o femeie ingenuă și dedicată meseriei de medic. Întâlnirea acestor două personaje contrastante naște o poveste de dragoste de neuitat, unde albul și negrul se împletesc într-o aventură plină de tensiune și pasiune.

Povestea

Ferhat, un bărbat care a uitat ce înseamnă dragostea, trăiește într-o lume întunecată. În momentul în care are nevoie de un doctor pentru a salva viața unui om pe care îl urmărește, soarta i-o aduce în cale pe Aslı, o doctoriță devotată să vindece oameni. Deși provin din lumi complet opuse, asemeni albului și negrului, drumurile lor se intersectează într-un mod neașteptat și dramatic.

În timpul unei detenții forțate la o fermă, Aslı încearcă să salveze viața unui bărbat rănit și devine martoră la un adevăr înspăimântător: unchiul lui Ferhat, Namık, pe care ea îl credea un înger al bunătății, este de fapt un criminal. De aici, viața lui Aslı devine imposibilă, iar Namık semnează practic certificatul ei de deces.

O condiție care schimbă totul

În momentul în care Ferhat este pe punctul de a o ucide pe Aslı, îi oferă o șansă la viață, dar cu o singură condiție – o condiție care îi va schimba radical atât viața lui Aslı, cât și pe cea a lui Ferhat. Această „condiție” va transforma complet existențele lor și îi va face să descopere puterea vindecătoare a iubirii.

Nu rata episodul 19 al serialului „Dragoste în alb și negru” online subtitrat! Intră în lumea contrastelor intense și a iubirii care schimbă destine.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*