Flori Insangerate episodul 203 online HD subtitrat

Advertising

In Flori Insangerate episodul 203 online subtitrat Destinul vine când unchiul lui Baran dezvăluie că i-a urmărit pe cei care i-au atacat părinții. Dar unchiul său ascunde un secret teribil. El întinde o capcană și este de fapt persoana din spatele atacului, sperând să pună mâna pe averea familiei dacă Baran s-ar răzbuna și ar merge la închisoare.
Când Baran se găsește incapabil să ucidă și fratele său se oferă voluntar pentru sarcină, își dă seama că singura modalitate de a pune capăt vrăjirii este să se căsătorească cu fiica dușmanului său. Când descoperă că aceasta este Dilan, o femeie pe care a cunoscut-o cândva și de care a fost atras, el este sfâșiat între dragostea lui pentru ea și ura față de familia ei.
În ciuda ostilității familiilor lor, s-au căsătorit și începe o nouă viață. Serialul Flori Insangerate ep 203 subtitrat in romana vorbește despre Dilan și Baran care își dau seama treptat că scânteia pe care au simțit-o inițial între ei va izbucni într-o pasiune puternică, care fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*