Kismet episodul 5 film HD subtitrat in romana

Advertising

Într-o comedie romantică, personajele principale sunt vecine de mai bine de un an. Fata, Melike, este îndrăgostită de chipeșul ei vecin, Dogan, și visează să se căsătorească cu el pentru a crea o familie fericită. Cu toate acestea, Dogan rămâne insensibil la sentimentele ei.
Într-o zi, Melike descoperă că Dogan este pe cale să se căsătorească cu o altă femeie. Tulburată de această veste, ea află că iminenta căsătorie a lui Dogan nu este alimentată de o dragoste sau un atașament profund, ci mai degrabă de circumstanțe legate de munca sa de avocat.
Devastată, Melike decide să întrerupă celebrarea nunții, hotărâtă să îi câștige inima lui Dogan. Ea sosește la ceremonie pe o motocicletă, provocând haos și surprinzându-i pe invitați.
Acțiunile ei o lasă pe mireasa furioasă dezorientată, în timp ce Melike rămâne fermă în căutarea fericirii alături de Dogan. Pe măsură ce povestea se derulează, atât Melike, cât și mireasa părăsită refuză să lase situația să treacă fără să ia măsuri.
Mireasa părăsită își dă seama că trebuie să își revendice mirele și să îndrepte evenimentele care se desfășoară. Evenimentele care urmează promit răsturnări de situație neașteptate în această captivantă poveste romantică.
Vizionati serialul turcesc Kismet episodul 5 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Kismet ep 5 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Kismet si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.net un site de filme si despre seriale.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*