Magarsus episodul 4 film HD subtitrat in romana

Advertising

Serialul „Magarsus” vorbește despre familia Kurak care trăiește în Sarybahçe. Acești oameni sunt foarte respectați în societate. De câteva decenii, ei își conduc afacerea bazată pe vânzarea de citrice. S-ar putea părea că viața lor este pur și simplu perfectă. Dar, în realitate, în această familie apar deseori o serie de conflicte. Toți acești oameni au un caracter destul de dificil. Și cu toții demonstrează în mod constant acest lucru. De regulă, neînțelegerile lor apar pentru că fiecare vrea să-și domine rudele.
Dar într-o zi se întâmplă ceva care îi face pe toți membrii familiei Kurak să se unească. O mare amenințare se profilează asupra firmei lor de familie. Ar putea da faliment peste noapte. Atunci decid să lase deoparte disputele personale și să lucreze împreună pentru a rezolva o problemă comună.
Și totul a început în momentul în care au devenit concurenți serioși. Acești oameni erau gata să facă orice pentru a se ridica deasupra familiei Kurak. Ca urmare, au început să folosească metode ilegale. Și înfrângerea lor nu poate acționa decât în același mod.
Eroii nu sunt gata să permită distrugerea afacerii lor. Deci, ei decid să devină unul în această luptă. Dar vor supraviețui provocării? Vor reuși să-și tempereze orgoliile?
Vizionati serialul turcesc Magarsus episodul 4 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Magarsus ep 4 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Magarsus si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.net un site de filme si despre seriale.
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*