Mehmed Fetihler Sultani – Mehmed: Cuceritorul Sultan episodul 3 online HD subtitrat

Advertising

Moartea lui Şehzade Alaaddin a fost o lovitură surprinzătoare pentru Murad Khan, care s-a retras apoi la Bursa. Şehzade Mehmed, fiul său, a preluat comanda. Desigur, Mehmed ar putea părea lipsit de experiență pentru curtea europeană, dar realitatea este alta. Sultanul Mehmed, proaspăt urcat pe tron, se va confrunta cu o provocare majoră din partea lui Orhan, refugiat în Bizanț și sprijinit acum de sus. Orhan, convins că Mehmed este tânăr și lipsit de experiență, încearcă să-l învingă, în timp ce Mehmed depune toate eforturile să demonstreze că este moștenitorul legitim.

Mehmed: Cuceritorul Sultan, episodul 3 online subtitrat, are un vis măreț: să cucerească Constantinopolul. El își adună consilierii pentru a pune în aplicare acest plan. Cu toate acestea, cei din jurul său nu înțeleg cu adevărat intențiile lui Mehmed. Un grup condus de Çandarlı încearcă să-l convingă pe Mehmed că capturarea Constantinopolului ar fi o provocare imensă. Cu toate acestea, Mehmed este diferit și ferm hotărât. El dă ordin să înceapă pregătirile.

Çandarlı încurajează ienicerii să se revolte, provocând haos în capitală. Mehmed Fetihler Sultani, episodul 1 subtitrat în română, este nevoit să-și adune armata pentru a face față rebelilor. Armata lui Mehmed și ienicerii rebeli se confruntă. Mehmed este hotărât să-i învingă pe rebeli, dar ultima manevră a lui Çandarlı îl oprește. Mehmed se supune tatălui său. În timp ce Çandarlı câștigă această confruntare, Mehmed pierde și este trimis în exil.

Cu toate acestea, pentru Mehmed, povestea nu s-a încheiat. El se va întoarce într-o zi ca sultan.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*