Minciuna episodul 1 subtitrat HD in romana

Advertising

Un vis întrerupt de minciuni este deznodământul lui Melike, o femeie nevinovată, ce a fost condamnată pe nedrept pentru uciderea soțului ei și a petrecut douăzeci de ani în spatele gratiilor in serial turcească Yalan – Minciuna episodul 1 online subtitrat.
Acum, eliberată în sfârșit, singurul ei gând este să-și găsească fiica, Hazal, pe care a lăsat-o în grija surorii sale în urmă cu două decenii.
Însă lumea din afara închisorii nu este mai puțin constrângătoare decât cea pe care tocmai a părăsit-o, fiind plină de minciuni și trădări.
Un Drum Plin de Obstacole și Adevăruri Dure
Pe măsură ce Melike descoperă minciunile spuse ei, își va da seama și de jocul în care a fost atrasă în Yalan – Minciuna episodul 1 subtitrat in română.
Apropiindu-se de fiica sa, care a numit o altă femeie „mamă” timp de ani de zile, Melike va face tot ce îi stă în putere pentru a dezvălui adevăratul criminal al soțului ei.
În această poveste țesută cu minciuni, cei care par cei mai plini de compasiune se vor dovedi a fi cei mai nemiloși, iar cei care par cei mai loiali vor fi adevărații trădători.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*