Parfumul mamei episodul 13 serial online

Advertising

Karsu trăiește într-o căsnicie grea cu soțul ei abuziv, Reha. Când devine evident că nu poate face față să aibă grijă de toți copiii singură, decide să trimită fiul cel mic, Kuzey, la mama ei în Istanbul. În timpul călătoriei, Kuzey dispare brusc, iar Karsu începe o căutare disperată care durează trei ani. Parfumul mamei episodul 13.

Într-o excursie la Mersin, Karsu îl găsește pe Kuzey, dar acum băiatul se numește Deniz și nu o recunoaște. Parfumul mamei episodul 13. Confruntată cu această situație dificilă, Karsu încearcă să refacă legătura pierdută cu fiul ei. Însă în timp ce luptă pentru această reconectare, trebuie să facă față și problemelor din propria sa familie, adăugând mai multă presiune căutării sale pentru a-și regăsi fiul și a restabili armonia într-o viață tulburată.

Astfel, în mijlocul suferinței și eforturilor sale de regăsire și reconciliere, Karsu se angajează într-o călătorie emoțională epuizantă pentru a-și recupera fiul și a aduce un strop de lumină într-o viață marcată de întuneric și neînțelegeri.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*