Procesul Judecata episodul 74 film HD subtitrat in romana

Advertising

Ilgaz, are un dosar de crimă; Este prins nepregătit pentru lovitura șocantă adusă familiei sale de cadavrul unei femei găsit într-un container de gunoi chiar în Procesul episodul 74 online subtitrat Fratele său Çınar este văzut ca principalul suspect în acest caz. Ilgaz are nevoie de un avocat bun care să-și salveze fratele, așa că ajunge în pragul unei decizii grele la Judecata episodul 74 subtitrat in romana. Toate trăsăturile lui Ceylin pe care nu le aprobă niciodată sunt ca cheia barelor de fier care vor fi închise fratelui său.
Pars este hotărâtă să o aibă pe Çınar în detenție, atât pentru a-și răzbuna fratele Neva, cât și pentru că își dorește sincer ca Ilgaz să greșească. Ceylin, pe de altă parte, trebuie să ascundă de familia ei că îl apără pe Çınar. Urmareste Procesul Judecata episodul 74 online subtitrat Judecata În timp ce Ilgaz și Ceylin încearcă să găsească adevăratul criminal, ei se străduiesc și pentru procesul lui Çınar în așteptarea procesului. Cu toate acestea, ambii sunt destul de blocați din cauza lui Pars și Zafer.
Pe măsură ce cortina asupra crimei și a vieții pe care İnci a ascuns-o tuturor este ridicată. Atât Ceylin, cât și Ilgaz in Judecata episodul 74 online subtitrat Procesul se vor trezi aruncați în cotituri neașteptate și amândoi vor trebui să învețe prin experiențe dureroase că familiile lor au secrete pe care nu le-au putut ghici.
O va ajuta Ceylin pe Ilgaz pe acest drum plin de greutăți cu care trebuie să se confrunte in Procesul Judecata ,Ceylin și Ilgaz; la acest punct de cotitură, pe care nu se așteptau niciodată să-l întâlnească, punând la îndoială adevărurile pe care le considerau indispensabile până astăzi; se vor trezi, de asemenea, zbârnind într-o mare de secrete pe care nu știu să înoate.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*