Promisiunea episodul 26 TV online HD subtitrat

Advertising

În Promisiunea episodul 26, disponibil online cu subtitrare, intrăm în universul lui Zumrut (interpretată de Ceren Yilmaz), o tânără frumoasă care împarte același acoperiș cu mama sa Ulfet (jucată de Hatice Aslan), sora sa Meliha (portretizată de Miray Akay) și tatăl său. Zumrut își câștigă existența la o fabrică și susține financiar familia sa.

Fabrica în care Zumrut își desfășoară activitatea este deținută de familia puternică Demirkan, o prezență bine-cunoscută în Cappadocia. Moștenitorul acestei familii, Serhat (interpretat de Alp Navruz), un tânăr chipeș, se îndrăgostește de Zumrut. Cei doi se întâlnesc în secret și visează să se căsătorească după ce Serhat va reveni de la serviciul militar.

Planurile lor idilice sunt date peste cap când Zumrut află cu groază că Serhat a fost ucis în timpul serviciului militar. Vestea tragică se răspândește rapid, lăsând o umbră de doliu asupra întregii Cappadocia. Atât familia Demirkan, cât și Zumrut se confruntă cu durerea pierderii lui Serhat.

Un an mai târziu, în Zumrudanka – Promisiunea episodul 26 subtitrat in romana, destinul lui Zumrut se intersectează din nou cu familia Demirkan. De data aceasta, Adil, unchiul lui Serhat, îi cere mâna. Adil, un bărbat de vârstă mijlocie și patronul fabricii, se simte atras de puritatea, frumusețea și grija lui Zumrut. Cu toate acestea, Zumrut nu poate uita trecutul ei cu Serhat și refuză propunerea de căsătorie, în ciuda bogăției familiei lui Adil. Inima ei îi aparține încă lui Serhat, iar jalea pentru pierderea acestuia îi umbrește orice altă posibilitate de dragoste.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*