Sakli: Ascuns episodul 3 online subtitrat la timp

Advertising

Acest serial este un remake turc al serialului de dramă american The Affair, care a avut premiera cu mult succes în 2014, încheindu-se în 2019 după 5 sezoane.
Actiunea sa centrat în jurul unei aventuri extraconjugale între o chelneriță îndurerată și un profesor desăvârșit și romancier în devenire, care era căsătorit și avea 4 copii. Episoadele seriei originale au fost narate din perspectiva a două personaje diferite, sărind adesea între linii temporale diferite.
Remake-ul, care a avut premiera in iulie, se intitulează Sakli: Ascuns episodul 3 online subtitrat in romana și este scris și regizat de Deniz Akçay, cu MAY Productions (Alef) producător.
În Sakli: Ascuns ep 3 online tradus in romana, publicul va fi martor la modul în care perspective diferite schimbă viețile oamenilor în același timp, iar telespectatorii de toate vârstele vor găsi ceva despre ei înșiși.
Vom reîntâlni actori turci celebri ca Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar și Ahmet Rıfat Şungar alături de Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü și Janset.
Acest serial nu putea să lipseasca de pe site-ul de seriale turcesti FilmeFast.

Episod Complet Tradus În RomanaSakli si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.net un site de filme si despre seriale.

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*