Serbet de afine episodul 59 serial online

Advertising

Serialul Serbet de afine episodul 59 online subtitrat este despre două familii care nu seamănă deloc şi au perspective diferite asupra vieţii.
Serbet de afine ep 59 subtitrat in romana povestește despre faptul că copiii celor două familii în cauză trebuie să fie împreună pentru căsnicie și fericirea lor și despre dificultățile pe care aceasta le aduce. În seria Kızılcık Şerbeti; familiile cu două viziuni diferite asupra lumii trebuie să-și unească viața pentru copiii lor; adică li se va spune să bea șerbet de afine pentru copiii lor.
Sıla Türkoğlu actrita principala din seria Kizilcik Serbeti – Serbet de afine episodul 59 online subtitrat este Doğa este fiica cea mare a lui Kıvılcım. La fel ca mama ei, este idealistă și muncitoare. A absolvit școala unde mama ei era director și a câștigat facultatea de stomatologie cu o bursă completă. Îi este frică de mama ei ca tuturor. Mama ei din serialul Kizilcik Serbeti – Serbet de afine ep 59 subtitrat in romana este foarte prețioasă pentru ea și la început își ascunde relația cu Fatih, deoarece nu este niciodată dispusă să o întristeze. Dar dragostea ei pentru Fatih este atât de copleșitoare încât se căsătorește, indiferent de ce spune mama ei.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*