Șogun Episodul 1 subtitrat în română

Advertising

În anul 1600, Japonia se află la tăișul unei săbii. Împăratul a murit, lăsând moștenitor un fiu minor și încredințând țara în mâinile a cinci regenți, printre care se numără și lordul Yoshii Toranaga (interpretat de Hiroyuki Sanada, cunoscut din 47 Ronin), împotriva căruia ceilalți regenți conspiră. În această perioadă de instabilitate politică, pilotul navei britanice John Blackthorne (interpretat de Cosmo Jarvis, cunoscut din Lady Macbeth) ajunge pe țărmurile Japoniei, încercând să întrerupă alianța exclusivă dintre Portugalia și Japonia. Echipajul lui John este inițial capturat și condamnat la moarte, dar daimyo-ul Kashigi Yabushige (interpretat de Tadanobu Asano) decide să-l cruțe, considerând că îl poate folosi ca pârghie.

Blackthorne este dus la reședința lui Toranaga, unde o întâlnește pe Lady Mariko (interpretată de Anna Sawai, cunoscută din Pachinko), o nobilă convertită la catolicism și un consilier de încredere al lui Toranaga. Între John și Lady Mariko se naște o frumoasă poveste de dragoste, adăugând o dimensiune emoționantă și complexă relațiilor lor.

Serialul Shōgun relatează povestea acestor trei personaje principale în timp ce construiesc alianțe, își păzesc adevăratele motive și încearcă să urmeze codurile de conduită nescrise ale vremii. Nu ratați episodul 1 din acest captivant serial, acum online subtitrat!

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*