Stelele sunt departe de mine episodul 4 FINAL online HD subtitrat in romana

Advertising

Vă invităm să descoperiți noul serial de dramă Yildizlar Bana Uzak – Stelele sunt departe de mine episodul 4 subtitrat în română. Această producție, care va captiva telespectatorii cu povestea sa profundă despre răzbunare, este rezultatul colaborării dintre O3 Medya și Ortaks Yapım.

În cadrul serialului, Furkan Andıç și Burcu Kıratlı își asumă rolurile principale, dând viață personajelor Kadir și Aslı, ale căror iubiri nu vor fi uitate niciodată. Este o conexiune sacrală, menită să reziste veșnic. Cu toate acestea, închisoarea lui Kadir și acuzațiile de omor asupra tatălui lui Aslı sting treptat toate amintirile frumoase.

Pe măsură ce Aslı este purtată de vânturile acestui lovitură devastatoare, Kadir are acum un singur scop. Să-și dovedească nevinovăția și să se răzbune pe familia Varnalı, care a participat la acest joc alături de Yahya, ghidul său în închisoare… Când adevărul iese la iveală, flacăra iubirii, redusă la cenușă în interiorul lor, amenință să reaprindă, dar acea fericire magică este pe cale să le scape din nou printre degete din cauza marilor secrete înghesuite în trecut.

Episodul 4 din „Yildizlar Bana Uzak”, disponibil online cu subtitrare, aduce în prim-plan un ansamblu de talente precum Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam și Mustafa Enis Bilir.

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*