Suflete tradate Episodul 569 din 24 Martie 2018 online subtitrat

Advertising

Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 569 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Sambata, 24 Martie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

După vizita la templu, Kokila pleacă pentru casa ei maternă. Rashi o urmărește într-un scuter, dar poliția o oprește pentru încălcarea regulilor de trafic. Când Rashi îl informează pe Jigar despre situația ei, îl eliberează. Între timp, Ahem află că conducătorul auto a renunțat la Kokila la gară.

Gopi îi face pe Kokila să treacă trenul. Ahem și Gopi o caută când ajunge la următoarea stație. Când Rashi părăsește Modi Bhavan după un argument cu Hetal și ajunge la casa lui Urmila, Kinja îl mustră în timp ce Urmila o apără. Între timp, Jigar îi spune familiei că Ahem a găsit Kokila.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 569 de Sambata, 24 Martie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 569 din 24 Martie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 569 din 24 Martie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 569 din 24 Martie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*