Suflete tradate Episodul 578 din 2 Aprilie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 578 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 2 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila află că Tripti la rugat pe Radha să o cunoască. Tripti devine suspectă de Radha și decide să o omoare. Între timp, ea vede Kokila, Rashi și Gopi urmând Radha și reușește să-i oprească să o urmeze. Mai tarziu, Urmila la scos pe Tripti dupa Radha si ii spune lui Gopi.

Tripti îi lovi pe Radha când îi spune că familia Modi cunoaște adevărul și că Kokila și-a recăpătat memoria. Între timp, Kokila, Urmila, Gopi și Rashi încearcă să găsească dovezi împotriva lui Tripti în casa ei. Mai târziu găsesc o notă de sinucidere în scrisul de mână al Radhei în casă.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 578 de Luni, 2 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 578 din 2 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 578 din 2 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 578 din 2 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*