Suflete tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising

Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 579 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Marti, 3 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila, Rashi, Gopi și Urmila găsesc Tripti forțând Radha să consume otravă. Gopi îl lovește pe Tripti și își mărturisește mărturisirea. Tripti spune că a răpit-o pe Meera cu ajutorul lui Radha. Gopi informează poliția că a înregistrat mărturisirea și îi arestată pe amândoi. Radha îi cere scuze lui Gopi.

Gopi loveste Radha, caci pune capat planului sau letal. Familia Modi se bucură de succesul lor. Kokila decide să găzduiască o petrecere pentru a întâmpina Meera. Rashi dă mâna peste cheile lui Modi Bhavan către Gopi. Mai târziu, ea își dezvăluie intenția către Urmila de a se întoarce la Gopi. Kokila o aude. O va învăța o lecție?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 579 de Marti, 3 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 579 din 3 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*