Suflete tradate Episodul 587 din 11 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising

Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 587 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 11 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Hetal este supărat, deoarece Rahi nu a pregătit micul dejun. Kokila îl mustră pe Rashi pentru că a luat-o înapoi la Hetal. Kokila descoperă că copilul din casă are dureri de stomac. Kinjal îi spune lui Gopi că Rashi le-a permis copiilor să aibă mâncare din afară.

Gopi și Kokila îl critică pe Rashi pentru neglijența sa față de copii. Rashi vorbește brutal cu Gopi și îl înfurie pe Kokila. Mai târziu, ea află că Meera se joacă cu Gopi și Vidya în timpul orelor de studiu. Apoi, ea instiga Kokila și Hetal împotriva Meera.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 587 de Miercuri, 11 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 587 din 11 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 587 din 11 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 587 din 11 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*