Suflete tradate Episodul 592 din 16 Aprilie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 592 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 16 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Urmila pare îngrijorată, după ce a întâlnit-o pe nepoata Paridhi. Gopi află că Anurag suferă de o boală mintală. Îi împarte cu Kokila. Rashi nu dorește ca Anurag să părăsească Modi Bhavan de acum înainte, deoarece notele copiilor s-au îmbunătățit după ce s-au aflat acolo.

Paridhi incite un argument între Kinjal și Urmila. Anurag intenționează să separe Gopi de Ahem. Urmila caută permisiunea lui Kokila și lui Hetal de a permite lui Paridhi să rămână în Modi Bhavan. Kokila este de acord să o lase să rămână până la finalizarea proiectului. Anurag pune o capcană pentru ao ucide pe Ahem.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 592 de Luni, 16 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 592 din 16 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 592 din 16 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 592 din 16 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*