Suflete tradate Episodul 600 din 24 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 600 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Marti, 24 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Jigar regretă că îl certa pe Sahir și pe Samar. Paridhi merge în camera lui să-i înveselească. Kokila devine furioasă să o vadă în camera lui Jigar. Ahem o cere apoi să se întoarcă în camera ei, dar refuză. Familia Modi află că Paridhi este îndrăgostit de Jigar. O vor arunca din casă?

În timp ce Paridhi refuză să părăsească Modi Bhavan, Jigar decide să se mute în S.Un. Chiar și familia încearcă să-l convingă să rămână înapoi, îi spune lui Sahir și lui Samar despre planul său. Între timp, Paridhi insistă lui Jigar să o ducă în locuri unde îl luase pe Rashi. Urmila și Kokila sunt îngrijorați să-și vadă comportamentul.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 600 de Marti, 24 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 600 din 24 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 600 din 24 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 600 din 24 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*