Suflete tradate Episodul 602 din 26 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 602 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Joi, 26 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Hetal încearcă să-l convingă pe Jigar să nu părăsească țara. Pleacă spre aeroport, unde poliția îl oprește. El este șocat să afle că Paridhi a depus o plângere împotriva sa, pretinzând că este soția lui. Familia Modi îi sperie pe Paridhi că la prins pe Jigar. Ce va face Jigar?

Paridhi împușcă Urmila și îl aduce pe Sahir și Samar înapoi la Modi Bhavan. La casă, are un argument cu Jigar și își arde pașaportul. În timp ce Ahem îl oprește pe Jigar să o lovească, Gopi intenționează să obțină ajutorul lui Urmila pentru a scăpa de Paridhi. Va ajuta Urmila?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 602 de Joi, 26 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 602 din 26 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 602 din 26 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 602 din 26 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*