Suflete tradate Episodul 608 din 2 Mai 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 608 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 2 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kinjal află că preotul fură obiecte de valoare din casa lui Urmila, dar când îi spune lui Urmila despre ea, ea refuză să o creadă. Preotul reușește să inducă în eroare pe Urmila împotriva lui Kinjal. Între timp, Paridhi încearcă să-i înveselească pe Jigar, dar el este furios la ea. Cui ajutor caută acum?

Copiii decid să joace fotbal cu Paridhi, iar Jigar este de acord să se joace cu ei. Mai târziu, Jigar este furios la Paridhi pentru că a mințit pe copii. În timp ce Kokila îi sfătuiește pe Paridhi să-și repare căile, reușește să inducă în eroare Kokila. Îi umilește pe Gopi în fața lui Kokila. Cum va reacționa acum Gopi?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 608 de Miercuri, 2 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 608 din 2 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 608 din 2 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 608 din 2 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*