Suflete tradate Episodul 610 din 4 Mai 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 610 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Vineri, 4 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila îi permite lui Paridhi să facă ritualurile lui Teej, dar copiii încearcă să-i alunge planul de sărbători. Între timp, Baa aplică mehendi pe mâinile lui Paridhi. Mai târziu, familia Modi observă că Paridhi încearcă să salveze portretul lui Rashi de a nu cădea. Va accepta Hetal Paridhi ca nora sa?

Copiii le cer scuze lui Paridhi pentru insistența lui Kokila. Samar se află în fața lui Jigar în legătură cu starea lui de sănătate și îl cere să se întoarcă în casă. Mai târziu, Paridhi îi informează pe Jigar că va vizita biroul său. Între timp, Urmila ajunge să știe despre preot pentru că o înșeală. Poliția a arestat preotul.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 610 de Vineri, 4 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 610 din 4 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 610 din 4 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 610 din 4 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*