Suflete tradate Episodul 616 din 10 Mai 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 616 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Joi, 10 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Meera și Samar ajută practicarea lui Paridhi pentru concursul dandiya, în timp ce Vidya și Sahir vor să-și ruineze planul. Între timp, Kinjal îl salvează pe Urmila de a fi umili de chiriașii săi. Îndemnat, Urmila vrea ca Kinjal să se întoarcă acasă. A doua zi, Gopi se aprinde când se rupe un cadru cu fotografia lui Jigar.

Paridhi îi cere lui Gopi să nu-i spună lui Jigar că a rupt rama foto. Meera și Samar ajută practicarea lui Paridhi pentru concursul dandiya. Mai târziu, Urmila se confruntă cu ea când află că Paridhi a înțepat băutura lui Samar, dar Paridhi se întreabă cu ea. Gopi îl lovi pe Paridhi și o avertizează împotriva unei maltratări a lui Urmila.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 616 de Joi, 10 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 616 din 10 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 616 din 10 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 616 din 10 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*