Suflete tradate Episodul 623 din 17 Mai 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 623 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 17 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Meera ?i Samar ajuta practicarea lui Paridhi pentru concursul dandiya, în timp ce Vidya ?i Sahir vor sa-?i ruineze planul. Între timp, Kinjal îl salveaza pe Urmila de a fi umili de chiria?ii sai. Îndemnat, Urmila vrea ca Kinjal sa se întoarca acasa. A doua zi, Gopi se aprinde când se rupe un cadru cu fotografia lui Jigar.

Paridhi îi cere lui Gopi sa nu-i spuna lui Jigar ca a rupt rama foto. Meera ?i Samar ajuta practicarea lui Paridhi pentru concursul dandiya. Mai târziu, Urmila se confrunta cu ea când afla ca Paridhi a în?epat bautura lui Samar, dar Paridhi se întreaba cu ea. Gopi îl lovi pe Paridhi ?i o avertizeaza împotriva unei maltratari a lui Urmila.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 623 de Miercuri, 17 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 623 din 17 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 623 din 17 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 623 din 17 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*