Suflete tradate Episodul 629 din 23 Mai 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 629 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Marti, 23 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Familia Modi descoperă Radha este Roopavati și că ea pretinde a fi soția lui Jigar. Își dau seama că a păcălit pe Jigar și pe Paridhi. Gopi și Kokila opresc Radha de la intrarea în Modi Bhavan, dar promite să se întoarcă. Mai târziu, Paridhi îl acuză pe Urmila că îl ajută pe Radha. Între timp, Hetal este îngrijorat de Jigar.

Gopi promite să-și protejeze familia de Radha. Pe de altă parte, Jigar este supărat și refuză să vorbească cu Paridhi. Între timp, Kinjal îi certa lui Urmila că a vorbit împotriva familiei Modi. Mai târziu, Kokila încearcă să-l convingă pe Jigar să accepte Paridhi. Gopi o susține și o oprește pe Paridhi să plece.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 629 de Marti, 23 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 629 din 23 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 629 din 23 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 629 din 23 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*