Suflete tradate Episodul 660 din 23 Iunie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 660 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Sambata, 23 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Meera se îngrijorează de sănătatea lui Gopi, în timp ce Vivaan șantajează pe Paridhi. Dl Mehta anulează ordinul de cauțiune al Kokila, obligându-i astfel să rămână în închisoare. Ahem și Jigar îl învinovățesc pentru răpirea lui Paridhi. Gopi încearcă să îl convingă pe domnul Mehta că vor să-l ajute să-l găsească pe Paridhi.

Kokila este eliberată pe cauțiune. Gopi folosește un câine de urmărit pentru a urmări traseul lui Vivaan pentru a urmări Paridhi. Cu toate acestea, Radha întrerupe planul lui Gopi. Mai târziu, Radha avansează să-l lovească pe Paridhi, dar Vivaan o oprește. Radha va da planul lui Vivaan?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 660 de Sambata, 23 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 660 din 23 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 660 din 23 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 660 din 23 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*