Suflete tradate Episodul 664 din 27 Iunie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 664 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 27 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila și Gopi reușesc să-l salveze pe Paridhi. Vivan este arestat în timp ce Radha scapă de la târg. Mai târziu, Paridhi este supărată pe măsură ce Kokila refuză să o lase să doarmă în camera lui Jigar. În dimineața următoare, Paridhi este nedumerit de pregătirile în curs de desfășurare în casă. Ce a planificat Kokila?

Paridhi este euforic, realizând că Kokila și-a făcut aranjamentele de nuntă cu Jigar. Mai târziu, o Radha indignată se declanșează pentru a opri nunta. Kokila cheamă poliția și le spune că a planificat în mod deliberat toate acestea pentru a prinde Radha.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 664 de Miercuri, 27 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 664 din 27 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 664 din 27 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 664 din 27 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*