Suflete tradate Episodul 692 din 25 Iulie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 692 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 25 Iulie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Ahem regretă plecarea din Kokila și mutarea în Mumbai. Gopi descoperă că Ahem încă îi pasă de Kokila, dar ezită să-și exprime același lucru. A doua zi, Gopi și Meera au un argument. După recuperare, Kokila pledează cu Ahem pentru a se întoarce la Modi Bhavan, dar refuză.

Kokila dorește ca Ahem să-și îndeplinească ritualurile de moarte. Ahem este deprimat, deoarece nu reușește să-și exprime sentimentele pentru Kokila. Mai târziu, Modis află despre cum Kokila se întoarce acasă fără Ahem. Între timp, Kokila crede că Ahem o va întâlni la aeroport și decide să aștepte.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 692 de Miercuri, 25 Iulie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 692 din 25 Iulie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 692 din 25 Iulie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 692 din 25 Iulie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*