Sufletul tau nu aude episodul 6 online HD subtitrat

Advertising

Într-o lume a minciunii și a spionajului, Onur Karasu este un strălucit agent de informații care a ajuns într-o poziție de conducere. El urmărește neîncetat să facă dreptate împotriva lui Civan Koral, un criminal enigmatic care se ascunde în spatele companiei sale de bijuterii.
Anumite dovezi vitale se află în seiful securizat al lui Civan, ceea ce îl determină pe Onur să pună la cale un plan îndrăzneț. El creează o legătură romantică cu Hilal, sora nesperată a lui Civan, pentru a avea acces la casa lor. În ziua logodnei lor, Onur își propune să expună crimele lui Civan în fața celor dragi.
În mod neașteptat, Ece, confidentul lui Hilal, devine suspicios, iar planurile lor se ciocnesc. Cu reticență, ei se unesc, depășindu-și diferențele.
Legați de o alianță neașteptată, Onur și Ece pornesc într-o călătorie periculoasă pentru a demantela imperiul criminal al lui Civan Koral. Încrederea și cooperarea devin primordiale în periculoasa lume interlopă.
Pe măsură ce pericolul planează, Onur și Ece descoperă că punctele lor forte se completează reciproc, estompând linia dintre datorie și afecțiune. În mijlocul înșelăciunii, ei formează o legătură neașteptată.
Această poveste captivantă împletește acțiune, intrigă și o poveste de dragoste neprevăzută, în timp ce Onur și Ece se confruntă nu numai cu Civan Koral, ci și cu propriile lor lupte interioare. Împreună, ei se confruntă cu provocări descurajante care le pun la încercare rezistența și adevărata esență a parteneriatului lor.
Vizionati serialul turcesc Sufletul tau nu aude episodul 6 online hd gratuit integral si fara intrerupere filme turcesti.
Sufletul tau nu aude ep 6 online subtitrat in romana, seriale turcesti, Sufletul tau nu aude si poate fi urmarit doar pe site-ul filmefast.net un site de filme si despre seriale.
Urmați-ne pe rețelele sociale pentru a afla când vor apărea și alte episoade traduse:
Facebook: https://www.facebook.com/groups/casameafilmefast
Telegram: https://t.me/FilmeFast

Episod Complet Tradus În Romana


Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*