Suflete tradate Episodul 572 din 27 Martie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 572 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Marti, 27 Martie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Ahem nu poate să-l contacteze pe Gopi în timp ce hoții îl fură pe mobilul lui Gopi. Gopi continuă să aibă grijă de Kokila, în ciuda rezistenței ei. Tripti și Radha ajung la Jammu. Ahem, Jigar, Rashi și Meera reușesc să ajungă la Jammu într-un zbor charter.

Tripti și Radha îl caută pe Gopi și Kokila în Katra și își dau seama că Jigar, Ahem, Rashi și Meera sunt, de asemenea, în Katra. Tripti și Radha îi găsesc pe Kokila și intenționează să o omoare. Tripti spică băutura lui Kokila pentru a-și ușura sarcina. Mai târziu, Rashi vede pantofii lui Kokila și îi spune lui Ahem. Pot preveni uciderea?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 572 de Marti, 27 Martie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 572 din 27 Martie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 572 din 27 Martie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 572 din 27 Martie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*