Suflete tradate Episodul 573 din 28 Martie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 573 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 28 Martie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Meera vede că Radha și Tripti răpesc Kokila și îi urmează. Între timp, Gopi este șocată să-și dea seama că a pierdut calea lui Kokila. Ahem și Jigar găsesc Gopi, dar furios cu Rashi când le spune că Meera a dispărut. Când Tripti și Radha încearcă să împingă Kokila de pe o stâncă, o văd pe Meera.

Când văd Meera, Radha decide să se ascundă. Tripti decide să omoare atât Kokila, cât și Meera. Radha călătorește și se agăță periculos pe o stâncă și pledează pentru ajutor. Între timp, Meera salvează Kokila. Când Ahem și Jigar încearcă să găsească Kokila și Meera, Rashi găsește dupatta lui Meera și îi spune lui Gopi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 573 de Miercuri, 28 Martie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 573 din 28 Martie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 573 din 28 Martie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 573 din 28 Martie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*