Suflete tradate Episodul 584 din 8 Aprilie 2018 online subtitrat

Turkish Series with English Subtitles


Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 584 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Duminica, 8 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Rashi se confruntă cu Gopi pentru a urî Urmila și consolează Meera după ce Urmila o umilește. Între timp, Meera decide să renunțe la studii, șocând pe toată lumea. Kokila îl acuză pe Urmila de această decizie. Cu toate acestea, noul tutore al Meery o convinge cu succes să continue să studieze. Cum a reușit?

Meera devine un tutore nou, care o motivează să studieze. Gopi îl cunoaște din timp și îl introduce în familie. Sahir suferă o durere de dinți. Ahem află că Gopi și Anurag sunt ex-colegi. O să-l facă nesigur?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 584 de Duminica, 8 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 584 din 8 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 584 din 8 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 584 din 8 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*