Suflete tradate Episodul 585 din 9 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 585 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 9 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Anurag îi asigură lui Gopi că Meera va trece testul de admitere. Ahem îl vede prezentându-i un cadou. Se simte neliniștit. Kokila îi mustră pe Rashi că este iresponsabil. Kinjal umilește Madhu, dar ea, împreună cu Prateek, intenționează să-l expună pe Pooja să-și salveze căsnicia.

Sahir promite lui Rashi că nu îi va spune lui Gopi despre durerea de dinți. Rashi îl instruiește pe el și pe Samar să ia prânzul afară, așa cum Gopi nu a pregătit-o. Gopi învață de la șeful școlii lui Sahir că suferă de o durere de dinți.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 585 de Luni, 9 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 585 din 9 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 585 din 9 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 585 din 9 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*