Suflete tradate Episodul 589 din 13 Aprilie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 589 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Vineri, 13 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Rashi anunță că Anurag va rămâne în Modi Bhavan pentru a preda copiilor. Ahem nu este de acord, dar Kokila susține ideea. Urmila și Kinjal au un argument. Ahem este supărat pe Rashi pentru că la invitat pe Anurag să rămână. Gopi cere Ahem să nu vă faceți griji.

Ahem și Gopi petrec ceva timp unul cu celălalt. Anurag este agonizat să-l vadă pe Gopi cu el. El decide să daruiască un saree lui Gopi, așa că înlocuiește sareul cumpărat de Ahem împreună cu el. Gopi îl poartă, gândindu-se că este înzestrat de Ahem. Anurag va crea neînțelegeri între ele?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 589 de Vineri, 13 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 589 din 13 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 589 din 13 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 589 din 13 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*