Suflete tradate Episodul 590 din 14 Aprilie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 590 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Sambata, 14 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Ahem găsește saree pe care la adus și îl dă lui Gopi. Rashi vede fotografia lui Gopi în cutia de creioane a lui Anurag. El reușește să evite suspiciunile ei cu o explicație. Kokila este șocată să citească o publicitate pe care Pooja a publicat-o despre Dhaval. Va regreta Kinjal să nu creadă Madhu?

Pooja îi spune lui Kinjal că îi iubește pe Dhaval. Kinjal o sperie și o face să-și dai seama de greșelile ei. Rashi devine suspicios față de Anurag. El decide să-și mărturisească dragostea față de Gopi, dar o înșeală pe Rashi pentru ea. Rashi este șocat să-l audă.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 590 de Sambata, 14 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 590 din 14 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 590 din 14 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 590 din 14 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*