Suflete tradate Episodul 604 din 28 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 604 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Sambata, 28 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Sahir, Samar și Vidya ajută Urmila să-și execute planul împotriva lui Paridhi. Gopi înregistrează conversația cu un străin. Ei află că Paridhi ia înșelat pe Jigar să se căsătorească cu ea. Mai târziu, Kokila se confruntă cu ea. Paridhi va părăsi Modi Bhavan?

Urmila fură bijuteria lui Rashi din camera ei. Între timp, Paridhi se întoarce cu poliția. Ea face acuzații false despre familia Modi și le face pe toți arestați. Când Jigar se confruntă cu ea, ea îl șantajează să se căsătorească cu ea, dacă dorește ca familia să fie eliberată.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 604 de Sambata, 28 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 604 din 28 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 604 din 28 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 604 din 28 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*