Suflete tradate Episodul 605 din 29 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising
Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 605 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Duminica, 29 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila leagă mâinile lui Paridhi și refuză să o elibereze. Meethi vede că se luptă să se elibereze și crede că încearcă să se sinucidă. Gopi și Kokila se grăbesc să verifice și să o găsească inconștientă. Este unul din trucurile lui Paridhi?

Paridhi cere familiei Modi să o accepte ca soție a lui Jigar. Kokila intenționează să profite de această ocazie și să o folosească împotriva ei. Ea îi provoacă să facă treburile casnice. Paridhi o acceptă și îi angajează pe slujitori să-și facă treburile. Cum o va face Kokila acum?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 605 de Duminica, 29 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 605 din 29 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 605 din 29 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 605 din 29 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*