Suflete tradate Episodul 606 din 30 Aprilie 2018 online subtitrat

Advertising



Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 606 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 30 Aprilie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Paridhi îl sărută pe Jigar, ceea ce îl face furios. Familia Modi este supărată de comportamentul ei. Copiii joacă un truc pe un servitor pe care la angajat. Când o găsește, decide să le învețe o lecție. Cu toate acestea, Gopi o oprește să nu dăuneze lui Vidya.

Paridhi își cere scuze pentru Kokila, care promite să o arunce din casă. Între timp, Paridhi îi salvează pe Kokila de cădere și tinde spre ea. Cu toate acestea, Gopi suspectează că Paridhi a vărsat ghee pentru a face ca Kokila să cadă și că se confruntă cu ea. Mai târziu, ea găsește o primire a unui hotel din buzunarul lui Paridhi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 606 de Luni, 30 Aprilie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 606 din 30 Aprilie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 606 din 30 Aprilie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 606 din 30 Aprilie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*