Suflete tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 612 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Duminica, 6 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Urmila și Paridhi pretinde că se urăsc reciproc în fața lui Gopi și a lui Kokila. Urmila sfătuiește pe Paridhi să-l impresioneze pe Jigar. Între timp, Gopi aude conversația telefonică a lui Paridhi și crește suspicios. Vidya și Sahir află că Paridhi este alergic la pisici și că joacă un truc pe ea folosind pisica lui Savita.

Urmila și Kinjal au un argument. Între timp, Paridhi blochează pisica în interiorul unei mașini. La găsirea pisicii sale dispărute, Savita îl acuză pe Kokila și pe copii și decide să aducă Kokila în fața justiției. Familia Modi începe să caute pisica lui Savita. Paridhi se chinuie să găsească mașina goală și îi informează pe Urmila.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 612 de Duminica, 6 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 612 din 6 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*