Suflete tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018 online subtitrat

Advertising

Vezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 613 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Luni, 7 Mai 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Paridhi și Urmila înlocuiesc pisica lui Savita cu un aspect asemănător. Kokila îl laudă pe Paridhi pentru că a găsit pisica, dar Savita refuză să accepte pisica. Între timp, Gopi este suspicios față de Paridhi și află adevărul. Ea decide să-i spună lui Kokila, lăsându-l pe Paridhi îngrijorat. Acuzația lui Gopi îl șochează pe Kokila.

Paridhi reușește să stabilească identitatea pisicii lui Savita, învinuind pe Gopi pentru că a îndrumat Kokila. Acest lucru îl face pe Kokila și ea ignoră pe Gopi. Între timp, Kinjal încearcă să-l ajute pe Urmila să depășească trauma morții lui Rashi. Mai târziu, Paridhi intenționează să sărbătorească Navratri cu familia Modi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 613 de Luni, 7 Mai 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 613 din 7 Mai 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*