Suflete tradate Episodul 657 din 20 Iunie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 657 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Miercuri, 20 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila îi ordonă lui Gopi să nu se întâlnească cu Paridhi de acum înainte. Vivan decide să părăsească Modi Bhavan. Între timp, Jigar înțelege greșit Paridhi și devine deprimat. Mai târziu, o persoană necunoscută urmează pe Paridhi, dar Gopi reușește să o salveze. Va fi Gopi capabil să-l convingă pe Kokila de adevăr?

Paridhi își dezvăluie trecutul cu Vivan lui Gopi. Pentru a menține Paridhi în siguranță, Gopi decide să o ducă în Modi Bhavan. Mai târziu, Kokila refuză să-l lase pe Paridhi în Modi Bhavan. Gopi decide să părăsească familia Modi cu Paridhi. Cum va convinge Gopi Kokila?

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 657 de Miercuri, 20 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 657 din 20 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 657 din 20 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 657 din 20 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*