Suflete tradate Episodul 661 din 24 Iunie 2018 online subtitrat

AdvertisingVezi online un nou episod din serialul indian de dragoste Suflete Tradate Episodul 661 acesta poate fi vizionat in aceasta seara de Duminica, 24 Iunie 2018 de la orele 20:00 doar pe serialeturcesti.biz serialul indian favorit Suflete Tradate, care ne prezinta o poveste captivanta a doua verisoare, Rashi si Gopi, radical diferite, care datorita casatoriei, va trebui sa locuiasca in aceeasi casa, la un loc cu intreaga familie.

Kokila îi cere lui Gopi să nu mai fie îngrijorat de Paridhi. Între timp, Paridhi reușește să se elibereze și încearcă să scape. Cu toate acestea, Vivaan și Radha îi împiedică încercarea. Mai târziu, Gopi descoperă că Vivaan a luat mașina lui Ahem fără permisiune.

Jigar și Gopi adună dovezi împotriva lui Vivaan. Kokila este de acord să-l ajute pe Gopi în salvarea lui Paridhi. Între timp, Vivaan actualizează locația falsă a lui Paridhi pe un site social de rețea pentru a induce în eroare Gopi.

urmariti cu drag online dupa orele 20:00 pe serialeturcesti.biz, urmariti serialul Suflete Tradate Episodul 661 de Duminica, 24 Iunie 2018. Ce se va intampla in acest episod aflam in aceasta seara vizionand pe serialeturcesti.biz

Suflete Tradate Episodul 661 din 24 Iunie 2018, va fi online subtitrat in romana, imediat dupa difuzarea la tv.

Serialul Suflete tradate Episodul 661 din 24 Iunie 2018 il puteti viziona numai pe serialeturcesti.biz

Serialul Suflete tradate Episodul 661 din 24 Iunie 2018 online subtitrat va fi online pe site-ul nostru in aceeasi zi cand va fi difuzat la TV dupa orele 20:00

Advertising
Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*